logoplaatje
Home/

Resultaat zoekopdracht
U heeft gezocht op: mailtoinfopalliatievezorg nl
Tekst nodig op het gebied van palliatieve zorgverlening?
Wilt u een folder over uw hospice? Uw levensverhaal op papier? Een interview geplaatst zien in een h...
Lees pagina Tekst nodig op gebied van palliatieve zorgverlening? >>
Over deze site
Aan deze site hebben de volgende personen en organisaties mee gewerkt.Concept: Rob Bruntink, Peter ...
Lees pagina Aan deze site werkten mee.. >>
titel: LinksLinks
 • Uitvaart.nl: website over terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg
  Overledenen hebben recht op een uitvaart die past bij hun persoonlijke opvattingen en de manier waarop ze hebben geleefd. Toch is het lang niet voor iedereen duidelijk welke keuzen men nu precies heeft bij een uitvaart. Om aan de toenemende vraag over de mogelijkheden op uitvaartgebied tegemoet te komen, is er in samenwerking met de branche een plaats op internet gecreŽerd waar alle relevante informatie op het brede terrein van dood, rouw en uitvaart op een overzichtelijke, aansprekende en smaakvolle manier bij elkaar is gebracht onder de titel Uitvaart.nl.
 • Agora: ondersteuningspunt palliatieve terminale zorg
  Stichting Agora is het onafhankelijk en landelijk ondersteuningspunt voor palliatieve terminale zorg (de zorg in de laatste levensfase).
 • Complementaire zorg
  Het begrip `complementaire zorg` is afgeleid van complementaire behandelwijzen. Hieronder wordt verstaan de niet-universitaire en niet regulier onderrichte behandelwijzen. Complementaire Zorg wordt gezien als aanvullende zorg door verpleegkundigen op de reguliere zorg of behandeling.
 • De vereniging ANBO
  De ANBO, voor 50-plussers is een vereniging van, voor en door 50-plussers. De leden zijn aangesloten bij een van de ruim 500 lokale afdelingen. De afdelingen werken samen in 15 gewesten: de twaalf provincies en de drie grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Het bestuur van de ANBO zetelt in Utrecht, op het landelijk bureau. De basis van de ANBO vormen uiteraard de leden.
 • Stichting Pallieter
  De Stichting Pallieter zet zich vooral in om stille, maar vaak ook noodzakelijke wensen in dit traject van de palliatieve zorg voor kinderen, met u en door u te kunnen realiseren...
Meer links >>
Condoleance.nl, de website voor online condoleren en gedenken
plaatje: Condoleance.nl, de website voor online condoleren en gedenkenHet komt helaas regelmatig voor dat een dierbaar of bekend persoon overlijdt en dat nabestaanden nie...
Lees pagina Online condoleren >>
Agenda opgeven
Heeft u een evenement of gebeurtenis die vermeld zou moeten worden in deze agenda? Laat het ons wete...
Lees pagina Agenda >>