logoplaatje

Palliatievezorg.nl Actueel

Nieuws - 2017
plaatje: Ongeneeslijk zieken tonen hun gezicht, hun verhaal en hun levenslessen

Ongeneeslijk zieken tonen hun gezicht, hun verhaal en hun levenslessen

Geplaatst: 29 september 2017
plaatje: bulletMensen die levensbedreigend ziek zijn (geweest) tonen hun gezicht, hun verhaal en hun levenslessen op de website www.vereeuwigd.nu. Het is een initiatief van de Stichting LEVENXL.
Ze wil hiermee mensen bewust maken van de kwetsbaarheid en schoonheid van het leven in de hoop dat mensen geďnspireerd raken om hun eigen leven met nog meer aandacht en liefde te leven.

Ernstig zieke mensen kunnen via de website hun verhaal vertellen en een foto uploaden. Zij kunnen aangeven of ze in aanmerking willen komen voor een fotoshoot met een professioneel fotograaf en/of ze open staan voor contact via de mail met andere bezoekers van de site. Diverse bekende fotografen hebben inmiddels hun medewerking verleend en/of toegezegd, zoals Micky Hoogendijk, William Rutten, Roger Cremers, Patricia Steur en Govert de Roos.

Het project is een initiatief van Gert Willem Haasnoot, mede-oprichter van Stichting LEVENXL en eigenaar van trainingsbureau The Curious Network. Een aantal foto’s en verhalen van de website zal worden gebruikt voor een expositie die van 2 maart t/m 29 april 2018 in het NATLAB in Eindhoven te zien is. De foto’s worden cadeau gedaan aan de geportretteerden na de laatste tentoonstellingsdag. De tentoonstelling is de afsluiting van het project.

terug naar overzicht